• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat CT2025 HST

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelCT2025 HST
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Neem de controle in handen met deze Bobcat CT2025 HST compact tractor. Deze robuust ontworpen machine combineert een watergekoelde 3-cilinder dieselmotor met een indrukwekkend vermogen van 24.5 pk en een hydrostatische transmissie met drie groepen.

De tractor maakt soepele en efficiënte bewegingen mogelijk dankzij vierwielaandrijving, joystick-regeling voor het bedienen van de voorlader, cruise control en een autogas-functie. Voeg een automatische en continue PTO, een midden-aftakas, en een mechanisch sperdifferentieel toe aan de lijst, en je hebt een krachtige tractor die berekend is op elke taak.

Comfort wordt zeker niet vergeten in deze tractor. Een vlakke vloer zonder hendels biedt makkelijke instap en bediening, terwijl de geveerde stoel van vinyl, compleet met veiligheidsgordel, voor een comfortabele rijervaring zorgt. Stuurbekrachtiging, een rolbeugel en achteruitkijkspiegel dragen verder bij aan een veilige bediening.

Extra functies, zoals een gereedschapskist, een 7-polige stekkerdoos, twee snelkoppelingen aan de achterzijde en zwaailamp-bedrading, zorgen voor nog meer nuttigheid en flexibiliteit. Technische hoogtepunten omvatten een aftakas met 540 & 540E, een maximale snelheid van 16.1 km/u vooruit en 11.3 km/u achteruit, een Cat. 1 hefinrichting met een hefcapaciteit van 1030kg en een totaal gewicht van 1343 kg.

Het beste van alles? Je kan genieten van onze speciale aanbieding op de Bobcat CT2025 HST met mogelijkheid van 36 maand financiering tegen 0% rente en minimale afschrijving. Dit is de ideale gelegenheid om de voordelen van dit merk te ontdekken en je machinepark uit te breiden.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over deze fantastische tractor!

Vergelijkbare machines