• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat CT2525 HST

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelCT2525 HST
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Bobcat CT2525 HST, een compacte tractor die dankzij zijn veelzijdigheid in iedere omstandigheid uitblinkt. Deze betrouwbare machine is uitgerust met een 24.5 pk watergekoelde 3-cilinder dieselmotor en een hydrostatische transmissie met 3 groepen.

Met een cabine voorzien van airconditioning en een geveerde stoel van vinyl, biedt de Bobcat CT2525 HST optimaal comfort, zelfs tijdens de langste werkdagen. De gestroomlijnde bediening met joystick en cruise control maakt de bediening gemakkelijk en intuïtief.

De Bobcat CT2525 HST heeft een vierwielaandrijving voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. Daarnaast beschikt de tractor over een middelste aftakas, een mechanisch sperdifferentieel en een automatisch en continu PTO. Al deze functies in combinatie met een tractor die een gewicht van 1503 kg kan trekken, maken deze machine tot een geweldige investering.

Enkele praktische kenmerken zijn de achteruitkijkspiegel, gereedschapsbox, en snelkoppelingen aan de achterzijde. Zo blijf je gemakkelijk en veilig aan het werk. De tractor is bovendien voorbereid op een zwaailamp en uitgerust met een 7-polige stekkerdoos.

Bereik snelheden van 0 tot 16,1 km/u vooruit en 0 tot 11,3 km/u achteruit. De tractor heeft een hefcapaciteit van 1030 kg en een brandstoftank van 34 liter, wat ervoor zorgt dat je een hele dag kunt werken zonder te hoeven tanken.

Dankzij de compacte afmetingen (3063x1385x2372 mm) en de vrije doorrijhoogte van 340 mm, is de tractor uitermate geschikt voor uiteenlopende soorten terrein.

Bent geïnteresseerd in de Bobcat CT2525 HST compacte tractor? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1503 kg