Ozgul LW3 EU 1SS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU 1SS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de wereld van zware lading met deze Ozgul LW3 EU 1SS dieplader, een voertuig ontworpen voor de grote en zware klussen. Deze machine is voorzien van een CE-markering en een beschikbaar COC, wat hem volledig gecertificeerd en klaar voor gebruik maakt.

De LW3 EU 1SS heeft een totaal toegestaan gewicht van 58.000 kg, met een laadvermogen van 45.700 kg en een eigen gewicht van slechts 12.300 kg. Dit geeft je voldoende flexibiliteit om verschillende soorten ladingen te vervoeren. De laadvloer heeft een lengte van 9.000 mm en een hoogte van slechts 920 mm, wat zorgt voor gemakkelijke lading en ontlading.

De LW3 EU 1SS heeft een zware en extra duurzame BOX-type chassis, volledig gelast en gemaakt van S355 staal. De assen zijn van het type Özkoç Trax of Osman Koç, met trommelremmen op alle drie de 12 ton assen. Het voertuig is uitgerust met luchtvering en de derde as is zelfsturend, waarmee je verzekerd bent van uitstekende rijeigenschappen.

De LW3 EU 1SS is wijs gekozen met de knik van slechts op één plaats te kunnen vastmaken met een 1x koppelpen van 2” (EU-goedgekeurd) merk Çayırova. Het voertuig is uitgerust met 12 + 1 Fulda, Pirelli of Goodyear banden, compleet met Jantas of Ako stalen velgen.

De LW3 EU 1SS beschikt bovendien over het Wabco EBS remsysteem met RSS volgens de EC-richtlijnen, evenals een 24V elektrisch systeem, volledig LED-verlicht en voldoet aan de ADR-normen.

De voertuigvloer is bekleed met geruit plaatstaal en hardhout in het midden, bestemd voor extra duurzaamheid. De achterkleppen zijn hydraulisch bediend en voorzien van een elektropomp voor gemakkelijke bediening. Ze kunnen dankzij de afstandsbediening veilig worden bediend.

De Ozgul LW3 EU 1SS kan naar wens worden gespoten. Elk onderdeel ondergaat een proces van zandstralen, chemische reiniging, HYZINC bedekking, epoxy bedekking en 2 lagen acrylverf voor een langdurige en kwalitatieve afwerking.

De LW3 EU 1SS wordt standaard geleverd met een aantal nuttige accessoires, zoals zware sjorogen, gecertificeerde Expray spatborden, een plastic watertank, wielkeggen, zijverlengingbeugels, zijbeschermingen, een gereedschapskist en een reserve-wielhouder.

Ben jij de professional die op zoek is naar een betrouwbare dieplader met hoge prestaties? Dan is de Ozgul LW3 EU 1SS de machine die je nodig hebt! Verwacht niets minder dan het allerbeste met deze indrukwekkende machine. Neem vandaag nog contact met ons op!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines