• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knegt 504 50 PK compact tractor NIEUW optie galaxy garden pro banden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
Model504 50 PK compact tractor NIEUW optie galaxy garden pro banden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare, veelzijdige tractor die geschikt is voor diverse klussen? Overweeg dan de Knegt 504, 50pk G3. Deze robuuste dieseltractor is het krachtigste model in ons assortiment en uitgerust met een vierwielaandrijvingssysteem dat optimale prestaties levert onder verschillende omstandigheden.

Enkele kenmerken van de Knegt 504 zijn een 4 cilinder-50 PK motor, stuurbekrachtiging voor vlotte navigatie, een handige lage en hoge gearing die je kunt aanpassen aan je behoeften, sperdifferentieel voor optimale tractie, en hydrauliekpompen en -ventielen voor diverse toepassingen. Dankzij zijn doordraaiende aftakas met 2 snelheden, kan deze tractor worden ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden.

De Knegt 504 is CE-goedgekeurd en heeft straattoelating in heel Europa. Het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is daarmee een veilige keuze. Deze tractor wordt standaard geleverd op Agri banden. Een frontlader en vorken met vorkenbord zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Bovendien is het mogelijk om een Nederlands kenteken op de tractor te krijgen.

De afmetingen van de machine zijn 373 x 161 x 168/250 cm (L x B x H) en het heeft een ledig gewicht van 2.258 kg. De tractor is uitgerust met een 4G50B motor met 4 cilinders en een vermogen van 36 kw / 50 pk. Met een cilinderinhoud van 3.260 cm3 en een verbruik van 240g / kw / h biedt de Knegt 504 een economische en efficiënte prestatie.

Kortom, of je nu in de landbouw werkt of op zoek bent naar een betrouwbare tractor voor andere zware klussen, de Knegt 504 biedt de kracht en veelzijdigheid die je nodig hebt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2258 kg

Vergelijkbare machines