• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Actie !! KIOTI 35 pk CK2630 HST met Voorlader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCK2630 HST special
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en robuuste tractor die écht de klus kan klaren, kijk dan niet verder dan deze Kioti CK 2630 HST. Deze indrukwekkende machine is uitgerust met een krachtige 35 pk motor en geleverd met een voorlader, ter ondersteuning van alle uitdagingen dat jouw projecten kunnen brengen.

Deze Kioti heeft een aantal opvallende specificaties die perfect passen bij intensief werk. Hij herbergt een 3 cilinder 1647 cc 35 pk Stage 5 dieselmotor en een brandstoftank met een capaciteit van 34 liter. Op comfort is niet bezuinigd, met een luxe Grammerstoel en een verstelbaar stuur, kun je uren werken zonder discomfort.

Dankzij de HST hydraulische transmissie ben je in staat om surperieur te werken en te manoeuvreren. Met snelheden tussen 0 en 17 km/u vooruit en 0 tot 11 km/u achteruit ben je in staat om nauwkeurig en veilig te werken, ongeacht de omgeving. Bovendien biedt deze tractor gemak met de 'Easy Speed' koppeling van rijsnelheid aan het motortoerental en 'Cruise Control'.

Veiligheid is belangrijk en de Kioti CK 2630 HST neemt deze taak serieus met natte schijfremmen en hydraulische stuurbekrachtiging voor total controle op elk terrein. De Cat. 1 hefinrichting heeft een hefvermogen van 1030 kg tussen de kogels en 740 kg achter de kogels.

Deze solide machine is uitgerust met agri banden Radiaal en met een gewicht inclusief voorlader van 1740 kg, geeft het de stabiliteit en sterkte die je nodig hebt om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige partner voor je werkzaamheden, is de Kioti CK 2630 HST de uitstekende keuze. Kom zelf kijken en ervaar de veelzijdigheid van deze tractor, we zijn ervan overtuigd dat het zal voldoen aan jouw verwachtingen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1240 kg