• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI DK5020 NHS DK5020 NHS narrow 148 cm breed 4wd tractor 50 pk rops beugel nieuw

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelDK5020 NHS narrow special price
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige tractor die kracht combineert met efficiëntie, dan is de Kioti DK 5020 NHS precies wat je nodig hebt. Deze Zuid-Koreaanse tractor komt met een Kioti 3-cilinder Turbo dieselmotor van 50 pk en een brandstofcapaciteit van 45 liter, waarmee hij zowel sterk als zuinig is.

Met 16 versnellingen voor- en achteruit en volledige synchronisatie met de Synchro Shuttle, is deze tractor moeiteloos te besturen. Dankzij de Hydro Power Shuttle kun je makkelijk en zonder koppeling tussen voor- en achteruit schakelen.

De Kioti DK 5020 NHS is voorzien van natte schijfremmen en hydraulische stuurbekrachtiging, wat het rijden aangenamer en veiliger maakt. Het heeft ook een externe hydro systeem en een standaard dubbelwerkende ventielen. Daarnaast heeft deze tractor een aftakas PTO achter, volledig onafhankelijk bij 540 omw/min.

Dit compacte model heeft een totale breedte van 148 cm en heeft een gewicht van 1610kg. De bandenmaat is 8-16 voor en 12.4-24 achter.

Voor extra veelzijdigheid kan de tractor worden uitgebreid met diverse opties zoals trekker radiaal banden of een voorlader KL5510N met een bak van 1.66 meter.

Dit model komt met 5 jaar garantie, dus je kunt met zekerheid investeren in dit robuuste en betrouwbare stuk landbouwmateriaal.

Kom de Kioti DK 5020 NHS zelf ontdekken bij A.J van Zijtveld, een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. We geven je graag gedegen advies en kunnen optimaal in jouw behoeften voorzien met onze ruime voorraad aan diverse machines en een groot magazijn met onderdelen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen37 kw
Gewicht1610 kg