• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kioti CX2510 HST ROPS 25 PK Frontlader nieuw !!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCX2510 hst rops frontloader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Jouw toekomstige werkpaard staat klaar: de Kioti CX 2510 HST Rops, uitgerust met een krachtige voorlader. Deze tractor tilt moeiteloos wat jij wilt verplaatsen, met het snelwisselsysteem en grondbak van 130cm.

Het hart van de machine is een 3-cilinder 1647cc Stage V watergekoelde motor die 25 pk levert. Hiermee kun je efficiënt en duurzaam klussen, hoe groot of klein ze ook zijn.

Dankzij de hydraulische transmissie en cruise-control kun je de snelheid precies afstemmen op het werk dat je doet, en verandert rijden bijna in zweven. Comfort gegarandeerd met de stuurbekrachtiging en natte schijfremmen voor een veilige stop.

En ook onder de kap stelt de Kioti CX 2510 niet teleur: met een dubbelwerkend ventiel achter en 2dw ventielen met Joystick voor bv de voorlader. De hefkracht van 546 kg en aftakas van 540 omw/min maken deze machine tot een veelzijdig stuk gereedschap op jouw erf.

Ook het comfort van de chauffeur is niet vergeten: de Rops-gekeurde veiligheidsbeugel en de banden voor 6.5/80-12 en achter 280/70R20 zorgen voor een rustige en veilige werkdag. Zelfs met voorlader blijft de Kioti CX 2510 HST Rops met 1407 kg een compacte en wendbare machine.

En als je meer nodig hebt, kunnen we de tractor uitbreiden met onder andere gazonbanden, industriebanden, een middenmaaidek van 1.50 meter, palletvorken of een contragewicht voor de voorlader.

Laat deze kans niet voorbijgaan om de landschappen naar jouw hand te zetten met de Kioti CX 2510 HST Rops. Je zal jezelf later dankbaar zijn.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1407 kg