• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

1 Ifor Williams GH126 BT ADV1038

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

1

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIfor Williams
TypeGH126 BT
Bouwjaar1
ConditieNieuw
KentekenNIEUW

Omschrijving

De Ifor Williams GH126 BT is een gloednieuwe, krachtige machinetransporter van hoogwaardig staal, ideaal voor het vervoer van zware machines. Met een sterke opbouw en overige kwaliteitcomponenten is dit model ongetwijfeld degelijk, betrouwbaar en gebouwd om een lange levensduur te beloven.

De GH126 heeft een lage laadvloer en een afgeschuinde achterkant, wat zorgt voor een gunstige oprijhoek. Aangevuld met de oprijklep, biedt deze dieplader eenvoudig en efficiënt laden en lossen van machines.

Met een maximaal toelaatbare massa van 3500 kg is de aanhangwagen zeer geschikt voor zwaar transport. Zijn afmetingen, 366 mm lengte en 184 mm breedte aan de binnenzijde, verschaffen voldoende ruimte voor uw machine.

Wat de Ifor Williams GH126 BT verder onderscheidt, zijn zijn bladgeveerde wielen. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele rit, maar is ook ideaal voor het zwaardere werk. Zijn sterke stalen spatborden zijn voorzien van antislip, wat de veiligheid verhoogt.

Voor het vastzetten van uw machine zijn er voldoende bevestigingspunten aanwezig. En met het geïntegreerde slot op de koppeling en een extra antidiefstalslot, is de beveiliging van uw lading geen enkel probleem.

De Ifor Williams GH126 BT wordt geleverd met een aantal standaard extra's zoals een sterk, geribbeld neuswiel, breedteverlichting en LED achteruitrijverlichting. En voor degenen die nog meer veiligheid en gemak willen, zijn er diverse optionele extra's beschikbaar, zoals een gereedschapskist en een reservewiel.

Geen twijfel mogelijk, de Ifor Williams GH126 BT is het vertrouwen en de investering waard. Deze robuuste en praktische dieplader doet wat hij belooft: uw zware machines veilig en makkelijk van A naar B vervoeren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht765 kg