• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

1 Ifor Williams GX105 HD Klep ADV1122

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

1

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIfor Williams
TypeGX105 HD Klep
Bouwjaar1
ConditieGebruikt
Kentekennieuw

Omschrijving

Duik in de wereld van machinetransport met deze splinternieuwe Ifor Williams GX105 HD. Deze indrukwekkende dieplader staat klaar voor al je transportbehoeften en verwachtingen. Geroemd om zijn oerdegelijke constructie, comfortabele bladvering en complete standaarduitrusting, is Ifor Williams al jarenlang de meest verkochte machinetransporter, zowel binnen als buiten onze landsgrenzen.

De binnenafmetingen van deze robuuste transporter zijn 303 mm in lengte en 157 mm in breedte. Maar laat je niet misleiden door zijn compacte afmetingen. De Ifor Williams GX105 HD is bijzonder krachtig en kan moeiteloos omgaan met een beetje extra gewicht, dankzij zijn bladvering.

Een groot pluspunt van deze transporter is de optionele keuze voor extra grote 13" wielen. We bieden ook de mogelijkheid om breedtelichten aan de achterkant toe te voegen tegen een meerprijs. Houd er rekening mee dat deze niet standaard zijn inbegrepen.

Goed opletten is een must bij het transporteren van machines, en daarom is de Ifor Williams GX105 HD uitgerust met 12 volts verkeersverlichting, gemonteerd volgens de EG-Norm, en een afkoppelbare lichtkabel met 2 x 13 polige stekker. De dieplader heeft bovendien een geïntegreerd antidiefstalslot in de koppeling, een groot pluspunt voor de veiligheid van je waardevolle lading.

Extra functies zijn onder andere een reservewiel, gemonteerd onder het graafbakplateau, een graafbakplateau met vastzetpunten, extra vastzetpunten aan de binnen- en buitenkant van de laadbak voor het veilig bevestigen van je lading, grote sterke stalen spatborden over de volledige lengte en anti-slipplaten op de stalen spatborden.

Dit is de toekomst van machinetransport. Dit is de Ifor Williams GX105 HD. Neem direct contact op om alle mogelijkheden te bespreken en zorg ervoor dat je dit zwaargewicht aan je wagenpark toevoegt. Ons referentienummer: ADV1122.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht690 kg

Vergelijkbare machines