• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

1 Ifor Williams GH146 BT 3-asser ADV1033

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

1

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verkooyen Machines

De Hoefse Weg 1
5512CH Vessem

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIfor Williams
TypeGH146 BT 3-asser
Bouwjaar1
ConditieGebruikt
KentekenNIEUW

Omschrijving

Ontdek de Ifor Williams GH146, een 3-assige machinetransporter ontworpen om je zwaarste materieel te vervoeren. Met een maximaal draagvermogen van 3500 kg en bladgeveerde assen is deze machine een betrouwbare partner voor je logistieke behoeften.

Het is niet alleen de functionaliteit die de GH146 aantrekkelijk maakt. De constructie ervan is bewijs van kwaliteit en aandacht voor detail. Het volledig gelast chassis zorgt voor robuustheid, terwijl de volbadverzinkte constructie een uitstekende bescherming tegen corrosie garandeert.

En het houdt niet op bij duurzaamheid. Deze wagen is ook uitgerust met een scala aan functies om de functionaliteit te verbeteren. Er is de mogelijkheid om een aluminium bodemplaat toe te voegen, en hij heeft een stevige betonplex vloer van 21 mm. De vaste oprijklep, voorzien van supergrip profiel en geïntegreerde steunen, maakt het laden en lossen eenvoudiger dan ooit.

Ifor Williams gaat zelfs nog verder door, om na te denken over je behoeften op de weg. De GH146 is uitgerust met 185/70R13 banden, een afhellende achterzijde en contourverlichting voor betere zichtbaarheid en veiligheid.

Aan veiligheid is altijd gedacht met een geïntegreerd antidiefstalslot. Een reservewiel inclusief steun, is maar één van de extra's die deze wagen compleet maken. De wagen is ook voorzien van een platform en graafbaksteun aan de voorzijde, 5 paar vastzetogen en versterkt steunwiel.

Van het krachtige frame tot de doordachte details, de GH146 tilt het transport van je materiaal naar een hoger niveau. Zo eenvoudig kan kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak in één pakket krijgen zijn. Eén keer proberen en je wilt niets anders meer. Denk aan de Ifor Williams GH146 voor je volgende klus. Het referentienummer van deze wagen is ADV1033.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht940 kg

Vergelijkbare machines