• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

gemakbak machine machine transport

Image
Image
Image
Image
1/4

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGemakbak
Modelmachine transport
Bouwjaar2018
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je op zoek bent naar veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit in een autoaanhangwagen, dan is de Gemakbak Machine jouw beste keuze. Deze autoaanhangwagens zijn afkomstig van Temared aanhangwagens, een fabrikant die al meer dan 25 jaar autoaanhangwagens produceert. Ze creëren jaarlijks zo'n 140.000 stuks, waarmee ze een reputatie van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid hebben opgebouwd.

Bij het aanbod van Gemakbak Machine trekken de verschillende kenmerken de aandacht. Er is een grote variëteit van ongeremd tot geremd en van enkel as tot tandemas of zelfs drie-asser trailers. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen met stalen bakken of aluminium borden, houten en stalen bodems en kiepers die zowel handmatig als elektrisch bediend kunnen worden.

Ook voor de extra opties biedt de Gemakbak Machine een breed scala aan mogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Denk aan loofrekken, oprijbruggen, lengtetransport tot wel 8 meter, kopschot/rek, huif, oprijplanken, waterdichte multiplexvloeren, wielkeggen, bindogen in de bak, en nog veel meer.

Of je nu een autoaanhangwagen nodig heeft voor hobbymatig of bedrijfsmatig gebruik, voor licht of zwaar transport, kort of lang transport, de Gemakbak Machine is ontworpen om aan alle eisen en behoeften te voldoen. Het is een geweldige oplossing voor diverse vormen van transport, van auto-boot-machine-quad tot hoveniers en aannemerswerk.

Contacteer ons voor verdere informatie of een scherpe offerte. Kies voor de Gemakbak Machine, en profiteer van de kwaliteit en veelzijdigheid van een toonaangevende producent.