• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gemakbak open machine transporter

Image
Image
Image
Image
1/4

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGemakbak
Modelopen machine transporter
Bouwjaar2018
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige aanhangwagen? Overweeg de Gemakbak autoaanhanger, jouw perfecte partner voor zowel hobbymatig als bedrijfsmatig transport.

Met meer dan 25 jaar in de business, heeft de fabrikant Temared zich bewezen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Ieder jaar worden er ongeveer 140.000 van deze aanhangwagens gemaakt en verkocht. Bij Gemakbak staan we klaar om ze aan jou te leveren in Zuid-Nederland en Noord-België.

Ons assortiment is divers, variërend van ongeremde tot geremde en een- en tweede-assige modellen. Mogelijkheden voor stalen bakken of aluminium borden, houten en stalen bodems en kiepers met handmatige of elektrische bediening bestaan allemaal. Met vele opties zoals loofrekken, oprijbruggen, lengtetransport tot wel 8m, en een lading aan andere features, vind je bij ons zeker de juiste keuze voor jou.

Of je nu transporteert voor een hobby of voor een bedrijfsmatig doel, wij hebben de autoaanhanger die aansluit bij jouw behoeften. Of het nu gaat om auto-, boot-, machine- of quadtransport, licht of zwaar, kort of lang, alles is mogelijk met een Gemakbak aanhangwagen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, we kijken ernaar uit om je te helpen met jouw volgende transportklus.