• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gemakbak

Image
Image
Image
Image
1/4

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Handelsonderneming P Verschure

Valkenvoortweg 31
5145 PM Waalwijk

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGemakbak
Model20% BEURS KORTING
Bouwjaar2018
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je op zoek bent naar de perfecte aanhanger, dan zit je goed met de Gemakbak. Deze aanhangwagen, beschikbaar in Zuid Nederland en Noord België, wordt geproduceerd door Temared - een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de sector en jaarlijks rond de 140000 aanhangers produceert.

Ons assortiment is uiteenlopend en veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een ongeremde of geremde enkelassige of tandemassige aanhangwagen, we hebben iets voor je. We bieden zelfs 3-asser aanhangwagens aan, gemaakt met stalen bakken of aluminium borden en voorzien van houten en stalen bodems.

We hebben ook een selectie kippers die handmatig of elektrisch bediend kunnen worden, compleet met alle accessoires die je nodig zou kunnen hebben. Je kunt kiezen uit opties zoals loofrekken, oprijbruggen, lengtetransport tot wel 8m, kopschotten/rekken, en nog veel meer.

Met onze Gemakbak aanhangers heeft elke gebruiker, of je nu hobbymatig of bedrijfsmatig hier gebruik van maakt, een oplossing voor zijn transportbehoeften. Of het nu gaat om auto- boot- machine- of quad-transport, of om licht of zwaar transport, kort of lang transport, we hebben het voor je.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer detailinformatie over de Gemakbak aanhangers. We beloven je een voertuig van betrouwbare kwaliteit en een uitstekende service. Bovendien is ons aanbod assortiment zo uitgebreid dat we wel met zekerheid kunnen zeggen dat er iets bij zit voor iedereen. Waar wacht je nog op? Neem nu contact met ons op en kies het voertuig dat voldoet aan jouw transportbehoeften.