• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Zocon 600

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkZocon
Model600
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Overweeg de Zocon 600: een uitstekende aanvulling op je landbouwmachinepark. Deze veelzijdige weidesleep is onmiddellijk uit voorraad leverbaar en klaar om uw werkdruk te verlichten.

Gemaakt van zwaar hoekijzer, met een indrukwekkende breedte van 6 meter en 3 rijen, is deze machine gebouwd om lang mee te gaan. De Zocon 600 is gegalvaniseerd voor extra duurzaamheid en bestand tegen weer en wind, ongeacht de omstandigheden op het veld.

Het is een hydraulische machine, wat de bediening eenvoudiger en betrouwbaarder maakt. Als het tijd is voor opslag of transport, kan de Zocon 600 opgeklapt worden, waardoor je ruimte en moeite bespaart.

Het beschikt ook over een mat met dubbele functie en een mechanische blokkering, waardoor je het maximale uit je werkdag kunt halen zonder dat je zorgen hoeft te maken over onverwachte problemen.

Al met al biedt de Zocon 600 een balans tussen kracht, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het is meer dan een weidesleep, het is een hulpmiddel dat je helpen om je doelen te bereiken.