• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Christiaens Invoer CS01S

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkChristiaens
ModelInvoer CS01S
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor je komkommersealing? Maak kennis met de Christiaens Invoer CS01S. Deze invoerband met elevator is speciaal ontworpen voor een combinatie met de Christiaens CS01S komkommersealer.

Het invoersysteem bestaat uit een vlakke transportband van 200 cm uitgerust met een frequentieregelaar. Daarnaast beschikt de machine over een vakkenband die de snelheid van de sealer volgt. Uiteraard is de machine gemaakt van roestvrij staal voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Bij Duijndam Machines vind je een volledige offerte en meer informatie over de Christiaens Invoer CS01S. We staan al 40 jaar bekend als leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden voor aflevering uitgebreid gecontroleerd door ons deskundig personeel. Daarnaast kunnen we je bijstaan met transport, mocht je dat nodig hebben.

Vind je perfecte landbouwmachine op onze website en ontdek zelf het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines. Met de Christiaens Invoer CS01S zorg je voor een efficiënte en betrouwbare oplossing voor je komkommersealing.