• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Breviglieri MBe 3

Image

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBreviglieri
ModelMBe 3
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Bekijk de Breviglieri MBe 3 rijenfrees, ontworpen om naadloos mee te werken met tractoren tot 80 PK. De machine is op maat gemaakt voor gewassen met een gemiddelde hoogte van 55 cm en biedt ongekende efficiëntie in precisie en prestatie.

Het slimme ontwerp van de MBe 3 maakt flexibele aanpassingen mogelijk. Wijzig het breedte-frame, pas de werkbreedte van het freeselement aan (van 25 tot 70 cm), en voer nauwkeurige instellingen door op de rijenafstand - het systeem is buitengewoon veelzijdig. Of uw situatie vraagt om precieze afstemming of uitgebreide werkruimte, deze machine heeft het allemaal.

Maak gebruik van de handige opklapbare frames, te beginnen vanaf 310 cm tot 440 cm, voor eenvoudig vervoer en opslag. Dit bespaart tijd en ruimte, wat op zijn beurt de productiviteit ten goede komt.

Ga voor de MBe 3 rijenfrees en til uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau. Ontdek hoe precisie, aanpasbaarheid en prestaties hand in hand gaan om een efficiënte landbouwmachine te creëren. Maak vandaag nog de overstap naar de Breviglieri MBe 3 rijenfrees.

Aanvullende opties omvatten een kunstmest doseerbak, 6 messen per rotor voor een fijnere freesresultaat, en een ruggenvormer. Beschikbare freesbak types zijn Super Stretto, Stretto, Medio en Largo, variërend in breedte van 13 tot 70 cm.

Bij aankoop van de Breviglieri MBe 3 voeren we een grondige controle uit om te garanderen dat onze machines voldoen aan uw verwachtingen. Ons deskundig personeel staat klaar om u te begeleiden en te assisteren. Bekijk het volledige aanbod van Duijndam Machines via onze website. Betrouwbare gebruikte land-en tuinbouwmachines al 40 jaar aangeboden door Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Haal vandaag nog de MBe 3 rijenfrees in huis en ontdek hoe deze krachtpatser uw landbouwproductiviteit kan stimuleren.