• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Breviglieri MG4rijenfrees

Image

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBreviglieri
TypeMG 4 / MG4 plus
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de superieure kracht en veelzijdigheid van de Breviglieri MG4 rijenfrees. Stel je een machine voor die klaar is om elke uitdaging aan te gaan en je landbouwactiviteiten naar een hoger niveau tilt. Of je gewassen nou tot 75 cm hoog zijn, de MG4 heeft het vermogen om te presteren, ondersteund door een tractorvermogen van 90-110 pk.

En over kracht gesproken, de MG4 biedt niet alleen prestaties, maar ook aanpasbaarheid. Dankzij de herschrijfbare normen kun je de werkbreedte van de freeselement, de breedte van het frame en de rij-instellingen wijzigen volgens je specifieke behoeften. Het freeselement zelf kan tot 90 cm breed worden, waardoor de MG4 een stap verder gaat in veelzijdigheid.

Het gemak stopt hier niet. De MG4 heeft hydraulisch opklapbare frames bij een framebreedte van 330-380 cm en 450 cm, waardoor transport en opslag efficiënter dan ooit zijn.

Breviglieri MG4 is niet alleen een machine, het is een oplossing op maat voor je landbouwpraktijk. Afhankelijk van je situatie en behoeften wordt de rijenfrees aangepast. Of je nu nieuw bent in de wereld van landbouwmachines of een ervaren professional, onze experts staan voor je klaar om je te assisteren bij het kiezen van de juiste machine die bij je past.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de overstap naar prestaties zonder compromissen en aanpasbaarheid zonder grenzen met de Breviglieri MG4 rijenfrees. Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek je onze website of bel je ons voor een persoonlijk gesprek.

Met vertrouwen van Duijndam Machines, al 40 jaar jouw betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden gecontroleerd voor aflevering door deskundig personeel en we kunnen je assisteren met transport. Betrouwbaar en efficiënt: dat is waar Duijndam Machines voor staat.