• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Intoo CRX-64

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIntoo
ModelCRX-64
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

De Intoo CRX-64 stamper maakt het werken op bouwprojecten een stuk eenvoudiger door zijn ongeëvenaarde prestaties en comfort. Deze stamper is uitgerust met een automatische combi gashendel, welke ook functioneert als benzinekraan en uitknop, waardoor je eenvoudig het brandstofverbruik en de werking in de hand houdt.

De stamper is voorzien van een urenteller, hierdoor houd je nauwkeurig bij hoeveel uren er gewerkt is. Dit is vooral handig bij grote projecten, waar je precies wilt weten hoeveel werk erin gestoken is.

Door het motorbeschermingssysteem (EPS) en het klasse A drievoudige luchtfiltersysteem met cycloonvoorfilter, heeft deze machine een hoge filtercapaciteit die bijdraagt aan een langere levensduur. De toegang tot de onderhoudspunten is eenvoudig, zodat je gemakkelijk en snel onderhoud kunt plegen. Ook heeft de machine een automatisch oliepeil en een laag trillende handgreep - ergonomie en gebruikscomfort zijn immers essentieel in elke werkomgeving.

De Intoo CRX-64 stamper heeft een sterke bovenkap met urenmeter en beschikt over een sterk hijsoog. Een extra functie is de motoruitschakeling die geïntegreerd is in de gashendel. Dit draagt bij aan de veiligheid van de machine.

De stamper is slechts 380 mm breed, waardoor je zelfs op de meest compacte werkplekken kunt stampen. De stamper wordt aangedreven door een betrouwbare Honda GXR120 motor, welke garant staat voor kracht en duurzaamheid.

De stamper wordt geleverd met een 23 of 28 cm brede voet, maar kan op aanvraag smaller geleverd worden. Daarnaast kunnen we een wielstel leveren voor het eenvoudig vervoeren van de machine.

De Intoo CRX-64 stamper onderscheidt zich van andere merken zoals Wacker Neuson BS50 BS60 Samac S54 S64 Weber Giant Revo.

Wil je meer informatie over de Intoo CRX-64 stamper, neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij bij Schuurhuis BV staan altijd klaar om jou te voorzien van betrouwbare en kwalitatieve machines, meetapparatuur en gereedschappen voor de hovenier- en GWW-sector.

Leuk je te ontmoeten op Zuiderzeestraatweg 384 in Oldebroek. Je bent ook altijd welkom voor een bezoek aan onze website www.schuurhuis.nl.

Wij kijken ernaar uit om je te mogen begroeten bij Schuurhuis BV!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht62 kg

Vergelijkbare machines