• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant GP1950G trilplaat NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelGP1950G trilplaat NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine om het straatwerk af te trillen? De Giant GP1950G sleeptriller is speciaal ontworpen voor stratenmakers en hoveniers en heeft de kracht en duurzaamheid die je verwacht van het merk Giant.

Ondanks het lichte gewicht van slechts 89 kg, heeft deze trilplaat een indrukwekkende slagkracht van 19 kN. Dit maakt hem ideaal voor het stevig vastleggen van allerlei soorten bestrating. Bovendien zorgt het compacte design ervoor dat je de trilplaat gemakkelijk kunt vervoeren en opbergen, zonder in te leveren op prestaties.

De GP1950G wordt aangedreven door een Honda GX160 motor met een cilinderinhoud van 163 cc en een maximaal vermogen van 4,1 kW. Deze benzine motor staat bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze trilplaat klaar is voor zelfs de meest veeleisende klussen.

En omdat het een nagelnieuw model van 2024 is, kun je er zeker van zijn dat je profiteert van de nieuwste technologische vooruitgang die Giant biedt. Deze trilplaat biedt ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Bij Bosmans Machines B.V., een officiële dealer van Giant verdichtingsmachines, staat de GP1950G klaar om jouw volgende project naar een hoger niveau te tillen. Klaar om het verschil te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van de Giant GP1950G te bespreken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht89 kg

Vergelijkbare machines