• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant GR580 G trilstamper NIEUW ACTIE prijs

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelGR580 G trilstamper NIEUW ACTIE prijs
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Als je zoekende bent naar lichtgewicht kracht, is de Giant GR580G trilstamper precies wat je nodig hebt. Deze machine, een compacte reus, combineert een licht gewicht (slechts 68 kg) met hoge prestaties, perfect voor al jouw trilwerkzaamheden.

De GR580G ademt kracht uit met een gemiddelde slagfrequentie van 550 p/m en een motorvermogen van 3 kW. Maar kracht betekent niet altijd grootte. Ondanks zijn vermogen, is deze trilstamper klein genoeg om te verdichten in smalle sleuven of onder buisleidingen. Verschillende voetbreedtes (19/23/28 cm) en een slaghoogte van 70 mm geven je de flexibiliteit die je nodig hebt voor verschillende werkomstandigheden.

Zijn kracht komt voornamelijk door de Honda GXR120 motor met een cilinderinhoud van 121 cc. Het is een 4-takt benzinemachine, die jouw werkzaamheden soepel en met minimaal lawaai uitvoert.

De Giant GR580G trilstamper geeft je de prestaties die je nodig hebt zonder in te leveren op wendbaarheid of bedieningsgemak. Het is een exemplaar van Bosmans Machines B.V., de officiële dealer van Giant verdichtingsmachines, wat een garantie op kwaliteit is.

Kortom, de GR580G is een lichtgewicht trilstamper die zware prestaties levert. Het kan jouw betrouwbare partner zijn voor al je trilwerkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht68 kg

Vergelijkbare machines