• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 HST minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE !

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 HST minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE !
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Op zoek naar een gloednieuwe, ongebruikte minitractor? Overweeg de Solis 26 HST. Deze krachtige machine wordt aangedreven door een 26 pk 3-cilinder Mitsubishi S3L2-3E motor en heeft een maximale hefcapaciteit van 600 kg. Met de hydrostatische aandrijving en vierwielaandrijving kunt je gemakkelijk elke klus aanpakken.

Speciale kenmerken van deze tractor zijn onder andere een dubbelwerkend hydraulisch ventiel, een middenaftakas voor een maaidek onder de trekker en een snelheid tot 17 km/u. Daarnaast heeft de Solis 26 HST stuurbekrachtiging om het manoeuvreren eenvoudiger te maken.

Veiligheidsfuncties zijn inbegrepen met een inklapbare beschermbeugel, wegsignalering, aanhangwagenverlichting en een zwaailamp. De tractor heeft ook een onderste trekhaak, frontgewichten en een fronttrekhaak voor allerlei aanhangertoepassingen.

De tank biedt een opslagruimte van 30 liter, zodat je urenlang kunt werken zonder te hoeven tanken. Om de draagbaarheid verder te verbeteren, komt de tractor standaard met handgas en agribanden.

De totale breedte van deze tractor is 140 cm, waardoor het een compacte oplossing is voor al je landbouwbehoeften.

Ondernemers in Nederland en België hebben ook de mogelijkheid tot leasing. Inruil van verschillende merken tractoren is mogelijk.

De Solis 26 HST minitractor belooft kracht, prestaties en betrouwbaarheid in één pakket - een investering die zeker waarde zal toevoegen aan je landbouwbedrijf. En om het allemaal af te ronden, wordt deze tractor geleverd met een garantie van 5 jaar.

Naar de Solis 26 HST tractor kijken betekent waarschijnlijk dat je nooit meer een andere tractor nodig hebt. Maak de juiste keuze voor je bedrijf vandaag.

Vergelijkbare machines