• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 HST minitractor BLACK edition - garden pro NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 HST minitractor BLACK edition - garden pro NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een gloednieuwe minitractor die betrouwbaar en veelzijdig is, dan is de Solis 26 HST precies wat je nodig hebt. Deze vierwielaangedreven minitractor, aangedreven door een 26 pk 3 cilinder Mitsubishi S3L2-3E motor, biedt perfecte prestaties en is klaar om zelfs de zwaarste klus aan te pakken.

Opmerkelijk is dat dit model wordt bekrachtigd door een hydrostatische aandrijving, wat zorgt voor naadloos en moeiteloos manoeuvreren. De maximale snelheid van 17 km/u maakt het ideaal voor de snelle rondes op het bedrijfsterrein en met een tankinhoud van 30L hoef je je geen zorgen te maken over constant bijvullen.

Het 960 kg zware model met een maximaal hefvermogen van 600 kg maakt gebruik van een aftakas toerental van 540/1000, waardoor het een uitstekende keuze is voor hijswerkzaamheden. Verder heeft het een standaard op agri banden, en is uitgerust met zwaailamp, inklapbare veiligheidsbeugel, onder trekhaak, wegverlichting en aanhangwagen verlichting aansluiting.

Daarnaast biedt de Solis 26 HST model stuurbekrachtiging voor een gemakkelijke bediening, evenals een midden aftakas voor maaidek onder de trekker. Dit model kan ook worden geleverd met frontlader (extra kosten van toepassing), zodat je de tractor aangepast aan je specifieke behoeften kunt krijgen.

Niet alleen levert deze machine uitstekende prestaties, maar het komt ook met 5 jaar garantie en gratis levering in heel Nederland en België. Bovendien is, voor die ondernemers in NL en BE die willen uitbreiden zonder een grote kapitaalinvestering te doen, een lease-optie beschikbaar. Neem contact met ons op met de naam van je bedrijf en KVK of BTW nummer en ontvang een vrijblijvende offerte.

Dus, als je op zoek bent naar een minitractor die kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid biedt, is de Solis 26 HST de perfecte oplossing. Met deze machine ben je klaar voor elke klus.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht960 kg

Vergelijkbare machines