• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 minitractor NIEUW + frontlader op brede agribanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 minitractor NIEUW + frontlader op brede agribanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Maak kennis met de gloednieuwe Solis 26, een 4wd minitractor die je op allerlei manieren helpt met klussen. Deze compacte tractor is speciaal uitgerust met een frontlader, wat betekent dat je nog meer kunt doen met deze veelzijdige machine.

Niet alleen is deze tractor splinternieuw, het komt ook met een indrukwekkende garantie van vijf jaar. Een dubbele zekerheid!

Kracht is geen probleem voor de Solis 26, dankzij zijn 3 cilinder 24.5 pk MITSUBISHI diesel motor STAGE V. Ondanks zijn compacte vorm, biedt deze mini tractor je de kracht en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor je werkzaamheden.

De grootste troef van deze tractor? Zijn stuurbekrachtiging. Dit, in combinatie met zijn brede agribanden, maakt hem gemakkelijk en comfortabel in bediening. Naast 6 versnellingen voor en 2 achteruit, heeft de Solis 26 ook 4 wiel aandrijving, zodat je optimaal gebruik kunt maken van zijn kracht en wendbaarheid in elke situatie.

Je blijft veilig met de opklapbare veiligheids rolbeugel en zwaailamp. En geniet van de luxe van een geveerde stoel, frontgewicht, trekhaak, werklampen, weg verlichting en zelfs een aansluiting voor aanhangwagen licht.

Maar de Solis 26 is niet zomaar een krachtige mini tractor, hij is ook uitgerust met een afneembare frontlader met grondbak. Dit maakt hem de ideale allrounder voor al je klussen.

Solis is een merk dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid daarom werden ze mede ontwikkeld en gefabriceerd door het Japanse Yanmar.

Een probleemloze service en snelle levering van onderdelen zijn gegarandeerd via de importeur en het Europees Solis onderdelencentrum.

Wil jij in een compacte krachtpatser rijden? Kies dan voor de nieuwe Solis 26 mini tractor.