• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 minitractor NIEUW + frontlader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 minitractor NIEUW + frontlader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Als je zoekt naar een nieuwe, compacte tractor die ideaal is voor diverse taken, dan is deze Solis 26 wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze machine is uitgerust met een frontlader en is ontworpen om zowel krachtig als veelzijdig te zijn.

Met een 3-cilinder 24,5 pk MITSUBISHI-dieselmotor voldoet deze tractor aan de STAGE V-emissienormen, waardoor je ervan verzekerd bent dat je investering bijdraagt aan een beter milieu. Hij heeft bovendien de voordelen van een stuurbekrachtiging voor gemakkelijk manoeuvreren en Galaxy Garden Pro-banden voor stabiliteit en duurzaamheid.

Deze Solis 26 is 117 cm breed en heeft 6 versnellingen vooruit en 2 achteruit. Bovendien is hij uitgerust met een zwaailamp, werklampen en wegverlichting. Hij heeft een trekhaak aan zowel voor- als achterzijde en omvat luxe geveerde stoelen voor comfort tijdens het werk.

De Solis 26 heeft ook frontgewichten en een dubbelwerkend ventiel, en omvat een frontlader met grondbak. Dit is een functie die het mogelijk maakt om lasten op te pakken en te verplaatsen met gemak.

Wat de service betreft, zijn onderdelen snel leverbaar via de importeur en het Europees Solis onderdelencentrum. Ontwikkeld en gefabriceerd in samenwerking met het Japanse Yanmar, is de machine van hoge kwaliteit en duurzaam.

De nieuwe Solis 26 tractor komt ook nog eens met een garantie van 5 jaar, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je machine. Met mogelijkheid tot lease, is er een flexibele optie voor elk budget.

Als je op zoek bent naar een krachtige, compacte tractor met een frontlader die gemaakt is voor jouw gemak, overweeg dan deze nieuwe Solis 26. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1200 kg