• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat CT1025 HST minitractor DEMO (kubota iseki solis)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

10 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelCT1025 HST minitractor DEMO (kubota iseki solis)
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren10 uur

Omschrijving

Kijk eens naar deze recente DEMO-versie van de Bobcat CT1025 LA minitractor. Het is een compacte trekker die slechts 10 draaiuren op de teller heeft staan - bijna gloednieuw dus. Deze krachtige machine is uitgerust met een 3-cilindermotor van 25 PK, perfect voor al jouw zware landbouwklussen.

De bediening van deze Bobcat tractor is zeer eenvoudig dankzij de zijschakeling en vlakke vloer. Bovendien is de voetpedaalaandrijving HST traploos, wat een soepele en comfortabele rijervaring garandeert. Met de hoge en lage gearing kun je eenvoudig de snelheid aanpassen aan elke taak.

Deze compacte trekker is ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid. Met zijn 4WD is dit model ideaal voor zowel vlak als heuvelachtig terrein. Daarnaast is het ook uitgerust met een aftakas, hefinrichting en trekhaak, wat hem extreem veelzijdig maakt voor alle denkbare werkzaamheden.

En dat is nog niet alles. Wij kunnen deze machine leveren met diverse toebehoren. Denk hierbij aan een cirkelmaaier, klepelmaaier, hakselaar, houtklover, kipper, grondbak, grondfrees, weidesleep, manegebakvlakker, grondschuif, ploeg en meer. Zo kunnen we de tractor perfect naar jouw behoeften uitrusten.

Tot slot willen we ook nog vermelden dat lease-opties beschikbaar zijn voor ondernemers. Wanneer je interesse hebt, kun je ons je bedrijfsnaam, adres en kvk nr (voor België je BTW nr) sturen en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte / acceptatie van ons.

Bewonder de eenvoud en kracht van deze Bobcat CT1025 LA minitractor zelf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vergelijkbare machines