• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 HST minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 HST minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

De Solis 26 HST minitractor is een optimale combinatie van kracht en efficiëntie. Dit gloednieuwe model, direct uit voorraad leverbaar, is uitgerust met een robuuste 26 pk 3-cilinder Mitsubishi S3L2-3E motor en een hydrostatische aandrijving.

Dankzij de 4-wielaandrijving en een maximaal hefvermogen van 600 kg, biedt deze tractor je uitstekende prestaties, ongeacht de taken die je wilt ondernemen. De tractor is ook uitgerust met een midden-aftakas, ideaal voor een maaidek onder de machine, en een aftakas toerental van 540/1000 voor nog meer functionaliteit.

De Solis 26 HST minitractor is ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten. Met stuurbekrachtiging, een inklapbare veiligheidsbeugel en wegverlichting, kunt je er zeker van zijn dat je op alles bent voorbereid. Bovendien zorgt een tankinhoud van 30 liter ervoor dat je ruime tijd kunt werken zonder te hoeven stoppen voor navulling.

Dit model wordt standaard geleverd met agri-banden, maar tegen een kleine meerprijs kunt je kiezen voor BKT hoge gazonbanden met een totale breedte van 153 cm. Andere extra's zoals een frontlader behoren ook tot de opties.

En het beste van alles is dat de Solis 26 HST minitractor wordt geleverd met een garantie van 5 jaar voor je gemoedsrust. Voor ondernemers bieden we ook lease-opties - neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte of kredietcontrole aan te vragen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, veelzijdige en krachtige tractor, dan is de Solis 26 HST minitractor een keuze waar je geen spijt van zult krijgen.

Vergelijkbare machines