• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Farmtrac FT20 minitractor NIEUW 3 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFarmtrac
ModelFT20 minitractor NIEUW 3 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte en krachtige tractor voor je boerderij- of bouwwerkzaamheden? Ontmoet de Farmtrac FT20 minitractor. Gloednieuw en standaard geleverd met 3 jaar garantie.

Deze compacte trekker wordt aangedreven door een 18,5 PK Mitsubishi 3-cilinder dieselmotor en heeft een gewicht van 4904 kg. Hij beschikt over 4WD en een sperr diff, waardoor hij veilig en consistent presteert, ongeacht de omstandigheden.

Het rijden is eenvoudig dankzij de stuurbekrachtiging en negen versnellingen, waaronder drie achteruit. De tractor bereikt een maximale snelheid van 19,6 km/u en heeft een korte draaicirkel van 2,1 m, zodat je probleemloos manoeuvreert in krappe ruimtes.

Enkele andere opmerkelijke functies zijn de opklapbare veiligheidsbeugel, complete wegverlichting, zwaailicht en werklamp, een dubbelwerkend hydrauliek ventiel en een smartphone houder met lader. De tractor is uitgerust met BKT 8-18 agribanden van 104 cm breed.

De Farmtrac FT20 is ook zeer veelzijdig, hij kan worden gebruikt met verschillende aanbouwdelen zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, hakselaar, houtklover, kipper, grondbak, grondfrees, weidesleep, manegebakvlakker, grondschuif, ploeg en meer.

Uiteindelijk, het is niet alleen hoe deze tractor eruitziet dat je zal imponeren, maar hoe gemakkelijk hij is in gebruik. Dankzij de zijwaartse schakeling en vlakke vloer kun je gemakkelijk op- en afstappen en de bedieningselementen bereiken.

Ontdek het verschil dat de Farmtrac FT20 zal maken voor je werklast. En wees gerust, bij aankoop van de Farmtrac FT20 is er de mogelijkheid voor leasing en inruil. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht904 kg

Vergelijkbare machines