• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 20 minitractor NIEUW stuurbekrachtiging / galaxy banden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 minitractor NIEUW stuurbekrachtiging / galaxy banden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de gloednieuwe Solis 20 minitractor, een compacte krachtpatser die elke klus aankan. Deze nieuwe machine combineert het beste van twee werelden: compact genoeg voor smalle doorgangen en toch voldoende vermogen om zware taken aan te pakken. De tractor is uitgerust met een krachtige 3-cilinder, 18.5 PK Mitsubishi motor en heeft vierwielaandrijving, ideaal voor uitdagend terrein.

Met een topsnelheid van 17 km/u, een hefinrichting met een vermogen tot 500 kg en zijn dubbelwerkende hydraulische aansluiting, is de Solis 20 in staat om een ongeëvenaarde performance te leveren voor elke mogelijke taak. Aan veiligheid geen gebrek, want hij beschikt over een neerklapbare rolbeugel, complete wegverlichting, een werklamp aan de achterzijde en een zwaailicht.

Dankzij de stuurbekrachtiging is het een genot om deze tractor te besturen, ook in krappe ruimtes. De trekhaak aan de voor- en achterkant maakt de Solis 20 erg veelzijdig, terwijl de Galaxy multi-use banden zorgen voor uitstekende tractie en stabiliteit op zowel verharde als onverharde oppervlakken. Eveneens is hij slechts 117 cm breed, waardoor deze machine uitstekend inzetbaar is in smalle werkruimtes.

Voor Belgische kopers zijn COC papieren inbegrepen. Een Nederlands kenteken is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Inruil en levering zijn bespreekbaar.

Om je maximale zekerheid te geven, geniet je maar liefst 5 jaar garantie op deze nieuwe Solis 20 minitractor. We bieden zelfs lease-opties voor ondernemers in Nederland en België. Neem contact met ons op voor een offerte en voorwaarden.

Klaar om van jouw werkdagen een succes te maken met de Solis 20 minitractor?

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines