• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 minitractor NIEUW brede landbouwbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 minitractor NIEUW brede landbouwbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de compacte kracht van de Solis 26 4WD minitractor. Gloednieuw ontworpen en gefabriceerd door het Japanse Yanmar in 2024, is dit model uitgerust met alles wat je nodig hebt voor efficiënte en comfortabele werkzaamheden op alle terreinen.

De Solis 26 zit boordevol features. Onder de motorkap vind je een 3-cilinder 24.5 pk Mitsubishi-motor, krachtig genoeg voor de meest veeleisende taken. De stuurbekrachtiging biedt eenvoudige manoeuvreerbaarheid, terwijl de 6 versnellingen voor- en 2 achteruit garant staan voor prestaties onder alle omstandigheden.

Veiligheid en comfort hebben een sleutelrol in dit model. De opklapbare veiligheids rolbeugel en geveerde stoel verzekeren je van een comfortabele rit, ongeacht de werkomstandigheden. Verder is de Solis 26 geheel weglegal met ingebouwde wegbelichting en een knipperlichtaansluiting voor aanhangwagens. De tractor is ook uitgerust met een dubbelwerkend ventiel en trekhaak zowel voor als achter.

De brede 115 cm landbouwbanden en vierwielaandrijving zorgen ervoor dat je altijd de controle houdt, ongeacht het terrein. En met een zwaailamp en werklampen blijft geen hoek van je veld onbelicht.

Om de betrouwbaarheid te onderstrepen, wordt de Solis 26 geleverd met 5 jaar garantie. Onderdelen zijn snel leverbaar via de importeur en het Europese Solis onderdelencentrum, zodat je altijd verzekerd bent van de ondersteuning die je nodig hebt.

Bovendien maken frontgewichten, een luxe stoel en een topstang deel uit van het standaardpakket. Zo haal je met de Solis 26 een veelzijdige en betrouwbare krachtpatser in huis die jouw agrarische werkzaamheden naar een hoger niveau tilt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1055 kg

Vergelijkbare machines