• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 + minitractor NIEUW industriebanden 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 + minitractor NIEUW industriebanden 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Zoek je naar een krachtige, compacte tractor die perfect is voor verschillende werkzaamheden? Dan is de nieuwe Solis S26+ zeker iets voor jou. Het is een 4WD compact tractor met een krachtige 3-cilinder 24.5 pk Mitsubishi diesel motor, die voldoet aan de Stage V normen.

De Solis S26+ is niet alleen krachtig, maar ook zeer comfortabel en praktisch. Dankzij de opklapbare veiligheidsrolbeugel en de luxe geveerde stoel kun je veilig en comfortabel werken. Bovendien heeft de tractor stuurbekrachtiging en een zwaailamp voor extra veiligheid.

De Solis S26+ heeft een gewicht van 995 kg en biedt vierwielaandrijving. De tractor is uitgerust met industriebanden van 140 cm breed, een trekhaak en een werklamp aan de achterkant.

Wat deze tractor uniek maakt, is de zijwaartse versnellingspook voor een gemakkelijke besturing. De mogelijkheid om snel onderdelen te leveren door het Europese Solis onderdelencentrum, en het feit dat deze tractor mede ontwikkeld en gefabriceerd is door het Japanse Yanmar.

Daarnaast komt de Solis S26+ met een 5 jaar garantie en verschillende lease-opties - allemaal om jouw tevredenheid te garanderen. Deze tractor is perfect geschikt voor allerlei taken, of je nu weilandbloters, klepelmaaiers, gazonmaaiers, freesmachines, manegebakvlakkers, weideslepen, landrollen, kippers of takkenversnipperaars nodig hebt. Met de Solis S26+ ben je klaar voor elke uitdaging.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht995 kg

Vergelijkbare machines