• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis S26 + minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
ModelS26 + minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Deze Solis S26+ 4wd compact tractor is gloednieuw en klaar om aan de slag te gaan. Met een veiligheidsrolbeugel die je kunt opklappen wanneer nodig is, zorgt deze mini tractor ervoor dat je veilig bent - de weg op of op het veld. De Solis S26+ wordt aangedreven door een 3 cilinder 24.5 pk Mitsubishi diesel motor van de STAGE V-reeks, zodat je kunt rekenen op krachtige, milieuvriendelijke prestaties.

De tractor heeft stuurbekrachtiging voor optimaal bestuurdersgemak en is uitgerust met industriële banden die tot 140 cm breed zijn, waardoor je stabiel blijft op verschillende terreinen. Met een totaalgewicht van 995 kg (zonder frontlader) kan de Solis S26+ in je dagelijkse behoeften voorzien.

Deze tractor biedt zijschakeling voor eenvoudig schakelen tussen hoge en lage gearing, en heeft een vierwielaandrijfsysteem voor gestage tractie. Extra functies zijn onder meer een zwaailamp, een luxe geveerde stoel, werklamp aan de achterzijde, topstang, aanhangwagenlichtaansluiting en een trekhaak.

De Solis S26+ wordt mede ontwikkeld en gefabriceerd door het Japanse Yanmar en heeft een standaard inbegrepen dubbelwerkend ventiel. Onderdelen zijn snel leverbaar via de importeur en het Europees Solis onderdelencentrum.

Maar het beste van alles? Deze gloednieuwe tractor wordt geleverd met een 5 jaar garantie. Je kunt dus met vertrouwen werken in de wetenschap dat je investering beschermd is.

Inruil en levering zijn mogelijk. Verder is er de optie om lease te overwegen als je een ondernemer bent in Nederland of België. Bovendien is een scala aan bijpassende apparatuur beschikbaar, zoals weilandbloters, klepelmaaiers, gazonmaaiers en nog veel meer.

Ontdek de veelzijdige Solis S26+, de compacte tractor die direct klaar is om indruk te maken op je werkterrein.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht995 kg

Vergelijkbare machines