• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Branson 1905 H Tractor cabine hydrostaat frontlift

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1.029 uur

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBranson
Model1905H
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren1.029 uur

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van een tractor die puurx praktisch nut combineert met betrouwbare prestaties: de Branson 1905 H. Deze tractor kan zich met gemak meten met merken als Kubota en Iseki. Met slechts 1029 bedrijfsuren heeft deze dieseltractor nog veel te geven.

Bijzonder aan de Branson 1905 H is de sterke, watergekoelde 3-cilinder 4-takt Yanmar dieselmotor die een vermogen levert van 19PK. Dit is een tractor uit het bouwjaar 2020, dus je kunt rekenen op moderne technologieën die het werken in het veld of op het erf nog eenvoudiger maken.

Deze compacte tractor biedt een hydrostaat met 2 groepen en heeft de handige smalspoorafmetingen (breedte 1130mm, lengte 2270mm). Of je nou te maken hebt met nauwe doorgangen of strakke bochten, deze tractor manoeuvreert met gemak.

De Branson 1905 H is ook uitgerust met een comfortabele cabine die bescherming biedt tegen zon, regen en stof. Maar deze tractor is niet alleen geschikt voor zwaar werk op het veld; hij is ook perfect voor lichtere taken rond het huis of op het gazon. Sterker nog, hij komt inclusief kenteken.

Wil je meer te weten komen over deze Branson 1905 H tractor? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via mobiel of Whatsapp op 0653685630. We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren en in het weekend. Meer machines vind je op onze website www.agrimachinerie.nl. Mocht je niet vinden wat je zoekt, bel of app dan en we kijken wat we voor je kunnen doen. Inruil is mogelijk, ook defecte en niet werkende machines. Let op: we reageren niet op onrealistische biedingen.

Vergelijkbare machines