• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 minitractor NIEUW gazonbanden LEASE €160 - 5 jaar garantie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 minitractor NIEUW gazonbanden LEASE €160 - 5 jaar garantie
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Bekijk deze gloednieuwe Solis 26 4WD compacttractor, speciaal ontwikkeld en vervaardigd in samenwerking met Yanmar. Deze moderne mini tractor is bij uitstek geschikt voor uiteenlopende klussen en biedt een sterke 3-cilinder 24.5 pk Mitsubishi motor.

Wat deze tractor echt onderscheidt, is zijn combinatie van functies. Zo beschikt de tractor over een veiligheids rolbeugel, stuurbekrachtiging, en gazonbanden met 140 cm totale breedte. Daarnaast zijn er zes versnellingen vooruit en twee achteruit, gecombineerd met vierwielaandrijving voor optimale controle en gemak in het terrein.

Maar dat is nog niet alles. Deze tractor wordt geleverd met zowel voor- als achtertrekhaken, luxe geveerde stoel, frontgewichten, werklampen en zelfs een tophaak. Daarnaast is er wegenverlichting, een aanhangwagenlichtaansluiting en een dubbelwerkend ventiel standaard ingebegrepen.

En we zijn nog niet klaar, want deze Solis 26 mini tractor staat stevig in zijn schoenen dankzij zijn wielbasis en de robuuste constructie. Het is dus niet alleen een functioneel werkpaard, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Denk aan het gemak van snelle levering van onderdelen via de importeur en het Europese Solis onderdelencentrum. En om je gemoedsrust te completeren, komt de Solis 26 ook met 5 jaar garantie.

Gereedschap zoals weilandbloters, klepelmaaiers, gazonmaaiers, freesmachines, manegebakvlakkers, weideslepen, landrollen, kippers, takkenversnipperaars et cetera zijn ook bij ons beschikbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie, we helpen je graag verder.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1000 kg

Vergelijkbare machines