• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 20 4WD (18.5 PK mitsubishi) minitractor NIEUW gazonbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 4WD (18.5 PK mitsubishi) minitractor NIEUW gazonbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de gloednieuwe Solis 20 4WD minitractor, uitgerust met een krachtige 3-cilinder, 18.5 PK Mitsubishi motor. Deze gloednieuwe machine kenmerkt zich door zijn indrukwekkende 810 kg eigengewicht en kan dankzij hoge en lage gearing snelheden tot wel 17 km/u bereiken.

Deze compacttractor gaat verder dan kracht en snelheid. De hijsinrichting kan een hefvermogen aan van maar liefst 500 kg en de machine is uitgerust met een neerklapbare veiligheidsbeugel. Daarnaast beschikt het over volledige wegverlichting en een werklamp aan de achterzijde, zodat jij zelfs in donkere omstandigheden je werkzaamheden kan voortzetten.

Ben je op zoek naar flexibiliteit? De Solis 20 4WD voorziet in zowel een voor- als achtertrekhaak en beschikt over twee hydrauliekaansluitingen. Bovendien rust deze machine op gazonbanden en is daarmee circa 140 cm breed.

Met betrekking tot administratie: deze tractor wordt geleverd met COC-papieren voor België en een Nederlands kenteken optioneel tegen meerprijs.

Wij bieden gratis levering aan in heel Nederland en België en gaan een stapje verder voor je, door een garantieperiode aan te bieden van maar liefst 5 jaar.

Voor ondernemers in Nederland en België is er de mogelijkheid tot leasing. Neem gerust contact op en voorzie ons van je bedrijfsnaam, adres en KvK- of BTW-nummer. We sturen je graag zo snel mogelijk een offerte toe.

Ontdek vandaag nog de Solis 20 4WD minitractor – sterk, betrouwbaar en in staat elke klus aan te pakken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg