Weidemann 1280

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

760 uur

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWeidemann
Model1280
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren760 uur

Omschrijving

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en veelzijdigheid van de Weidemann 1280 shovel. Dit type machine tilt je bouwproject of agrarisch werk naar een hoger niveau. De Weidemann 1280 combineert robuustheid met high-end functionaliteiten voor een optimale gebruikservaring.

Dankzij de 3e en 4e functie beschikt deze machine over extra capaciteiten, waardoor je veelzijdiger en productiever kunt werken. Bovendien garandeert de comfort cabine een prettige werkplek, zelfs onder intensieve omstandigheden. De cabine is uitgerust met een radio voor wat achtergrondmuziek en een geveerde stoel. De armleuning en het verstelbare stuur zorgen ervoor dat jij elke keer weer in de meest ergonomische houding kunt werken.

Kou of hitte? Je comfort is altijd gegarandeerd dankzij de ingebouwde ventilatie en verwarming. Verder is de machine uitgerust met LED-verlichting voor optimale zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden.

Deze shovel is uitgerust met een sperdifferentieel waardoor je meer grip en controle houdt, vooral op oneffen terrein. Een extra contragewichtplaat onder de motor draagt bij aan de stabiliteit van de machine.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is en dat een eventuele keuring voor een kenteken apart moet worden aangevraagd. Voor de huidige locatie van deze machine kun je contact opnemen met de vertegenwoordiger.

Ontdek zelf de prettige werking van de Weidemann 1280 shovel. Deze machine is klaar om jouw werkzaamheden te verlichten en je productiviteit te verhogen.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Merk en type400/50-15 Starco

As 2

PositieAchter
Merk en type400/50-15 Starco

Vergelijkbare machines