New Holland W70C ZB-HS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

70 uur

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNew Holland
ModelW70C ZB-HS
Bouwjaar2021
ConditieNieuw
Draaiuren70 uur

Omschrijving

Op zoek naar betrouwbare en efficiënte grondverzet apparatuur? Bekijk dan deze New Holland W70C ZB-HS. Deze veelzijdige shovel is uitgerust met een Stage V motor; een toonbeeld van kracht en duurzaamheid, perfect voor stevige en grootschalige werkzaamheden.

Comfort wordt gewaarborgd met de luchtgeveerde zetel van Grammer. Lange werkuren worden een stuk aangenamer en minder vermoeiend. Uitgerust met LED-werklampen aan zowel de voor- als achterzijde, biedt deze machine uitstekend zicht, ongeacht de weersomstandigheden of het tijdstip van de dag. Met de inbegrepen radio, voorzien van MP3-speler en USB-poort, zijn je werkdagen nooit saai.

De New Holland W70C ZB-HS onderscheidt zich door zijn veiligheid en gebruiksgemak. Dankzij het automatische glide-ride systeem wordt stuiteren bij snelheden boven de 5,5km/u voorkomen. Met het open differentieel met 100% vergrendeling voor en achter, behoud je altijd de controle.

Twee dubbelwerkende hydraulische functies zorgen voor optimale precisie, met proportionele bediening, drukloze retour en elektrische aansluiting. De elektrohydraulische, multifunctionele joystick maakt de bediening eenvoudig en intuïtief, met instellingen voor de gevoeligheid van de arm en bak in drie standen.

Houd je opties open: de universele hydraulische snelkoppeling is compatibel met toestellen van Volvo, Caterpillar, Komatsu en andere gerenommeerde merken. De New Holland W70C ZB-HS is een machine die zich aanpast aan jouw behoeften, niet andersom. Ben je klaar om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen?

Specificaties

As 1

PositieVoor
Merk en type400/70R20 xmcl Michelin

As 2

PositieAchter
Merk en type400/70R20 xmcl Michelin

Vergelijkbare machines