Caterpillar 990

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

75.718 uur

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCaterpillar
Model990
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt
Draaiuren75.718 uur

Omschrijving

Bent je op zoek naar een betrouwbare en krachtige wiellader? Dan is de Caterpillar 990 uit 2001 misschien wel iets voor jou. Deze machine is CE-gecertificeerd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Hij is onlangs uitvoerig bijgewerkt en geserviced, zodat hij klaar is om meteen aan de slag te gaan.

Enkele recente upgrades zijn onder meer een complete service bij 2000 bedrijfsuren, een nieuwe alternator voor een efficiënte elektro-uitvoering en een vervanging van alle 12 injectoren voor verbeterde brandstofefficiëntie en motorrespons. Daarbij komt nog een nieuwe brandstofpomp op de motor voor een optimale brandstoftoevoer en motorprestatie. Om een superieure controle en bedrijfsvloeibaarheid te waarborgen, is ook de hydraulische pomp geüpgraded.

Voor soepelere en nauwkeurigere manoeuvres zijn de stuurcilinders opnieuw verchroomd en voorzien van nieuwe afdichtingen. Ook de startmotor is vervangen om een betrouwbare start-up en operationele gereedheid te garanderen. Deze machine is steeds volgens de serviceregels onderhouden en verkeert in uitstekende staat.

Door emissiereguleringen mag deze wiellader niet langer in het wagenpark blijven. De machine is tot nu toe operationeel geweest en is beschikbaar op aanvraag. Let op: de getoonde prijs is exclusief een bak of eventuele aanhangsels.

De Caterpillar 990 - Referentienummer: 00032735 - is een sterke aanvulling op jouw machinepark, klaar voor vele jaren van hard werken. Belangstelling? Aarzel niet om te reageren!

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen466 kw
Gewicht76299 kg

Vergelijkbare machines