Hyundai 3 Ton LPG Heftruck 3000Kg forklift 30L-9A gas

Foto 1 van Hyundai 3 Ton LPG Heftruck 3000Kg forklift 30L-9A gas
Foto 2 van Hyundai 3 Ton LPG Heftruck 3000Kg forklift 30L-9A gas
Foto 3 van Hyundai 3 Ton LPG Heftruck 3000Kg forklift 30L-9A gas
Foto 4 van Hyundai 3 Ton LPG Heftruck 3000Kg forklift 30L-9A gas
1/4

1.774 uur

2018

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

ZHE Trading

Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyundai
Model3 Ton LPG Heftruck 3000Kg forklift 30L-9A gas
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren1.774 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Deze Hyundai 30L-9A heftruck staat voor je klaar voor de zware klus. Met een laadvermogen van 3 ton en gevoed door LPG ben je verzekerd van kracht en duurzaamheid. Deze machine heeft zo veel potentieel en is een geweldige toevoeging aan je werkplaats.

Volledig uitgerust met LED-werklampen, verlies je nooit het zicht op je werk, ongeacht de omstandigheden. Daarnaast is deze heftruck uitgerust met een geïntegreerde side-shift, waardoor je in staat bent om nauwkeurig en moeiteloos te manoeuvreren.

Wat deze Hyundai 30L-9A Heftruck echt onderscheidend maakt, is de uitstekende conditie waarin deze verkeert. Het wordt beschouwd als een zeer nette machine, klaar om aan de slag te gaan wanneer je dat bent.

We bieden ook nog iets extra's: we leveren de heftruck persoonlijk bij je af. Bovendien voorzien we hem bij voorkeur van een keurmerk. Zodat je zeker weet dat de machine grondig is gecontroleerd en voldoet aan alle hoge veiligheidsnormen.

Heb je misschien niet meteen het volledige aankoopbedrag klaar liggen? Geen probleem. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om een heftruck te leasen in elke gewenste klasse. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Met deze Hyundai 30L-9A Heftruck kun je er van uitgaan dat je in elk opzicht kwaliteit krijgt - zowel de machine zelf als de service die we bieden. Het enige wat je nog moet doen is een keuze maken. Kies een machine die met je mee werkt. Kies de Hyundai 30L-9A Heftruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen44 kw

Opties

  • 3e ventiel

Vergelijkbare machines