Toyota LWI160

Foto 1 van Toyota LWI160
Foto 2 van Toyota LWI160
Foto 3 van Toyota LWI160
1/3

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
ModelLWI160
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Klaar om je operationele efficiëntie te verhogen? Bekijk dan deze nieuwe Toyota LWI160 pallettruck. Speciaal ontworpen voor gebruik in vrachtwagens of trailers, kan deze slimme investering je dagelijkse werkzaamheden soepel en moeiteloos laten verlopen.

Het model is uitgerust met een stevige LION-accu van 50Ah, waardoor je een betrouwbare en duurzame krachtbron tot je beschikking hebt. Kies tussen vorklengtes van 1000mm of 1150mm om je te helpen bij de zwaarste klussen, afhankelijk van je specifieke wensen.

In tegenstelling tot zijn robuuste constructie, heeft deze Toyota LWI160 pallettruck een compact ontwerp dat ervoor zorgt dat hij gemakkelijk manoeuvreerbaar is, zelfs in de strakste ruimtes.

Momenteel hebben we 8 stuks op voorraad, beschikbaar voor directe levering. Ook geïnteresseerd in het huren van een Toyota LWI160? Dat kan! Neem contact met ons op via sales@liftlease.nl en we doen je graag een passend voorstel.

Vergeet niet, efficiëntie is de sleutel tot succes in elke branche. Laat de Toyota LWI160 pallettruck je hierbij helpen.

Vergelijkbare machines