Hangcha HS0608TP

Foto 1 van Hangcha HS0608TP
Foto 2 van Hangcha HS0608TP
1/2

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelHS0608TP
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en duurzame hoogwerker? Maak kennis met de Hangcha HS0608TP. Deze gloednieuwe machine, uit het bouwjaar 2024, is niet alleen inzetbaar op ruw terrein door zijn robuuste rupsaandrijving, maar is ook uitgerust met een LION batterij voor langdurige en betrouwbare kracht.

Het meest opmerkelijke voordeel? Je krijgt 5 jaar garantie op de batterij. Dat is zorgeloze bediening en kostenbesparing gegarandeerd. De Hangcha HS0608TP is ontworpen om betrouwbaarheid en efficiëntie te leveren, waardoor je de zwaarste klussen met gemak kunt klaren.

En om het voor jou nog eenvoudiger te maken, kunnen wij de keuring en het transport regelen. Zo weet je zeker dat je hoogwerker in topconditie bij jou op locatie arriveert. We hebben op dit moment 5 van deze hoogwerkers direct uit voorraad leverbaar.

Het beste van het verhaal? De Hangcha HS0608TP is beschikbaar voor koop, huur of financial lease. Wat je ook kiest, we kunnen een voorstel opstellen dat aan jouw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact op via sales@liftlease.nl om jouw vrijblijvende voorstel te ontvangen.

Vergelijkbare machines