Hangcha 78XEN

Foto 1 van Hangcha 78XEN
Foto 2 van Hangcha 78XEN
Foto 3 van Hangcha 78XEN
Foto 4 van Hangcha 78XEN
Foto 5 van Hangcha 78XEN
1/5

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
Model78XEN
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Vind snel je weg naar de hoogte met deze direct leverbare Hangcha 78XEN schaarhoogwerker. We kunnen je met trots melden dat we momenteel 50 van deze effectieve hoogwerkers in onze voorraad hebben.

Snel en gestaag brengt de Hangcha 78XEN je naar werkhoogtes van 7.8M tot 10M, voldoende voor de meeste werksituaties. Deze hoogwerker uit 2024 is uitgerust met krachtige LION batterijen van 150ah, zodat je altijd vertrouwt op een betrouwbare stroombron, zelfs bij de moeilijkste klussen.

Met deze schaarhoogwerker heb je de zekerheid van non-marking banden, waardoor je geen sporen achterlaat en de werkplek net zo schoon blijft als toen je arriveerde. Bovendien geven we garantie op zowel de batterij als de machine zelf, voor je complete gemoedsrust.

In de praktijk niet zeker of de Hangcha 78XEN het juiste equipment is voor jouw klus? Geen probleem, je kunt de opties verkennen en kiezen wat het beste bij jouw situatie past. We bieden verschillende opties, waaronder kopen, huren of financial lease.

Is het tijd om je project naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op via sales@liftlease.nl en vraag een voorstel aan voor deze Hangcha 78XEN schaarhoogwerker. Samen zoeken we de investering die het beste bij jouw bedrijf past. En vergeet niet: keuring en transport zijn mogelijk, zodat je zorgeloos aan de slag kunt.

Vergelijkbare machines