• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E16

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE16
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte heftruck? Overweeg dan de Linde E16. Deze heftruck is in uitstekende staat en klaar om aan het werk te gaan in jouw magazijn of fabriek.

De Linde E16 is een elektrische heftruck, waardoor hij stil is in gebruik en geen uitstoot produceert. Hij is ideaal voor gebruik binnenin gebouwen, maar ook krachtig genoeg voor gebruik buiten.

Met een indrukwekkende hefcapaciteit van 1.600 kg en een maximale hefhoogte van 462 cm kan de Linde E16 de zwaarste klussen aan. Daarnaast maakt de schuifmast het mogelijk om de lading in elke gewenste positie te verplaatsen.

De heftruck is slechts 109 cm breed, wat hem wendbaar en geschikt maakt voor werk in beperkte ruimtes. Het toestel is uitgerust met massieve banden die een soepele rit bieden en lang meegaan.

Het referentienummer voor deze heftruck is 8754. De Linde E16 wordt geleverd met een door Hawker geproduceerde 625 Ah, 48 V accu, gebouwd in maart 2023. Deze duurzame, betrouwbare accu zorgt ervoor dat de Linde E16 de hele dag door kan werken.

Met slechts 1001 uren op de teller en in zeer goede algehele staat, is deze Linde E16 klaar om aan het werk te gaan in jouw organisatie. Koop deze uitstekende heftruck vandaag nog en verbeter jouw materiaalbeheer.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat18x7-8

As 2

PositieAchter
Bandenmaat15x4.5-8

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines