• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E30HL-01

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

17.129 uur

2014

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE30HL-01
Bouwjaar2014
ConditieNieuw
Draaiuren17.129 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Met de robuuste en efficiënte Linde E30HL-01 elektrische heftruck til je je logistieke werkzaamheden naar een hoger niveau. Met een hefhoogte van maar liefst 690 cm en een hefcapaciteit van 3.000 kg is geen klus te groot. De heftruck heeft een schuifmast en is in staat om door een hoogte van 3.000 mm te rijden. Met zo'n flexibiliteit kan deze heftruck met gemak in verschillende omgevingen worden ingezet.

Voorzien van een krachtige 80V Celectric accu, levert hij genoeg vermogen voor een productieve werkdag. Daarnaast biedt het massieve bandentype duurzaamheid en stabiliteit, ongeacht de ondergrond.

De beproefde en betrouwbare technologie van Linde staat garant voor hoge prestaties. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort, zelfs tijdens piekuren. De aanwezige sideshift biedt je meer flexibiliteit tijdens de werkzaamheden, en met de rotator is deze machine multifunctioneel. De machine is technisch goedgekeurd tot augustus 2024, dus je kunt met een gerust hart aan de slag.

Met deze Linde E30HL-01 voldoe je aan al je heftruckbehoeften. Profiteer van het zorgeloze materiaalbeheer en de hoge wendbaarheid die deze machine je biedt. Denk aan de efficiëntie en het bedrijfsgemak dat deze LINDE kan bieden. Met maar 17.128 bedrijfsuren op de teller en een algehele beoordeling van 'zeer goed', heeft deze heftruck nog vele jaren efficient werken in het vooruitzicht.

Let op: prijs is exclusief BTW. De machine wordt 'as is' verkocht. Referentienummer: 8032.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat23x10-12

As 2

PositieAchter
Bandenmaat200/50-10

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines