• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agrimac TW25-4V

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

307 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgrimac
TypeTW25-4V
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren307 uur
BrandstofDiesel
KentekenT60FPJ

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare tweedehands heftruck om jouw logistieke werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Agrimac TW25-4V, een krachtige machine die jouw verwachtingen zal overtreffen. Met slechts 232 bedrijfsuren op de teller, is deze heftruck klaar om van grote waarde te zijn bij jouw werkzaamheden.

Dankzij zijn hefcapaciteit van 2.500 kg, is de Agrimac TW25-4V een aanwinst die helpt met het zware tillen zonder problemen. Zijn maximale hefhoogte bereikt een indrukwekkende 400 cm, perfect voor het bereiken van hoger gelegen opslagplaatsen. De maximale doorrijhoogte van 2.100 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk vrijwel overal kunt manoeuvreren.

Deze heftruck is voorzien van een schuifmast, waardoor je over meer flexibiliteit beschikt en maximale efficiëntie kunt bereiken binnen jouw bedrijfsvoering. Zijn algehele staat wordt als 'zeer goed' beoordeeld, wat je vertrouwen geeft in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de machine.

De Agrimac TW25-4V is aangedreven op diesel, waardoor hij uitermate geschikt is voor gebruik op jouw buitenterrein. Daarbij biedt hij door de aanwezigheid van een enkele gestuurde as en de ergonomische zitting, een hoog rijcomfort. Let wel, diesel heftrucks mogen binnen niet meer gebruikt worden.

Al met al maakt de combinatie van kracht, flexibiliteit en gebruiksgemak deze Agrimac TW25-4V de perfecte keuze voor al jouw logistieke behoeften. Dit is je kans om een kwalitatief hoogstaande heftruck in handen te krijgen die je kan helpen jouw werkzaamheden te verlichten. Let op, machines worden as-is verkocht.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKohler
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat11.5/80-15.3
Soort bandLucht

As 2

PositieAchter
Bandenmaat10.0/75-15.3
Soort bandLucht

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines