• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha CPD50-XEXY2-SI

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

53 uur

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPD50-XEXY2-SI
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren53 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige, betrouwbare heftruck om je bedrijfsvoering te optimaliseren? Bekijk dan deze Hangcha CPD50-XEXY2-SI. Deze heftruck is uitgerust met alle essentiële functionaliteiten en heeft een bijzonder laag aantal draaiuren, minder dan 100.

Met een liftcapaciteit van 5.000 kg en een lift hoogte van 480 cm, is deze machine, gebouwd in 2024, ontworpen om efficiëntie en betrouwbaarheid te leveren wat je nodig hebt in je dagelijkse werkzaamheden. De kenmerkende accu van het merk HC heeft een capaciteit van 460 Ah, 80 V en de laadstroom bedraagt 32 A.

Om je dagelijks werk te vergemakkelijken heeft het 2 gestuurde assen, een schuif mast en een vorklengte van 1.500 mm die allemaal bijdragen aan de uitstekende prestaties. Bovendien, met een doorrijhoogte van 2.460 mm is manoeuvreren door compacte ruimtes geen probleem.

Vanwege de deluxe stoel en hendelbediening, ervaar je comfort en gemak als nooit tevoren. Met extra functies zoals LED-verlichting, side shift, vorkversteller, bluespot, zwaailamp en lastrek, tilt deze machine je werkervaring naar een hoger niveau.

De algemene staat van deze Hangcha CPD50-XEXY2-SI is zeer goed, dus de kwaliteit is een zekerheid. Daarnaast is er een passende lader voor de Li-on batterij voor een constante stroom van vermogen.

Deze heftruck wordt aangeboden exclusief BTW. Neem voor meer informatie of een custom voorstel contact op via sales@liftlease.nl. Neem deze kans om te investeren in een machine die gelijke tred houdt met je bedrijfsbehoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen36 kw
Type motorHC
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Soort bandSuper Elastic

Opties

  • Fork positioners
  • Sideshift

Vergelijkbare machines