• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LINDE E16-02

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Deurzen Heftrucks BV

Randweg Zuid 3
6021PW BUDEL

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
TypeE16-02
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Stel je de Linde E16-02 voor als je nieuwe partner in je magazijn of opslagruimte. Deze elektrische heftruck, uitgevoerd in een nog onbekende kleur, is niet alleen robuust en betrouwbaar, maar ook zeer efficiënt en wendbaar. De Linde E16-02 heeft een hefcapaciteit van 1.600 kg en is uitgerust met een schuifmast die je goederen moeiteloos tot een hoogte van 5.48 meter kan tillen. De vrije hefhoogte van 1.78 meter en maximale doorrijhoogte van 2.471 mm maakt deze heftruck extra veelzijdig in gebruik.

De sterke 625 Ah, 48V accu, geproduceerd door SEBA in mei 2023, zorgt voor een krachtige en betrouwbare aandrijving van de machine. De heftruck wordt bediend via één enkele gestuurde as, wat een optimale controle en gebruiksgemak mogelijk maakt. De massieve banden zorgen daarnaast ook voor veel stabiliteit.

De E16-02 heeft een breedte van 109 cm, ideaal voor het navigeren door smallere ruimtes in magazijnen. Met kwaliteitsverlichting aan de voor- en achterkant, kun je ook veilig blijven werken als de natuurlijke lichtomstandigheden minder worden.

Het echte bewijs van de kwaliteit van deze machine is echter zijn algemene staat, die als 'zeer goed' wordt beschreven. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een betrouwbaar stuk apparatuur in huis haalt.

Overweeg de Linde E16-02 als een waardevolle aanvulling op je logistieke apparatuur. Je zult onder de indruk zijn van de prestaties en de betrouwbaarheid. Deze machine wordt as-is verkocht, referentienummer: 9272. De getoonde prijs is exclusief BTW. Verhoog je efficiëntie en optimaliseer je workflow met de Linde E16-02.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorYule
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor
Bandenmaat18x7-8

As 2

PositieAchter
Bandenmaat15x4.5-8

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines