• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hastamat Multihead afweegmachine met verticale flowpackmachine transportbanden en draaitafel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHASTAMAT
ModelMultihead
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ga voor efficiëntie en precisie met deze gebruikte Hastamat afweeglijn, compleet met 14 kops afweger en een verticale flowpacker. Deze machine is speciaal ontworpen om te voldoen aan je behoeften op het gebied van landbouw en tuinbouw.

In het verleden heeft deze lijn met succes spruiten verwerkt, maar de flexibiliteit van het ontwerp maakt het ook geschikt voor andere groenten. Je krijgt een op maat gemaakte oplossing met modules zoals een Shako Denmark invoertriller voor nauwkeurige productdosering, roestvrijstalen opvoer- en toevoerbanden, en natuurlijk de Hastamat 14 kops afweegmachine met frame.

Daarnaast beschikt deze compacte lijn over de Hastamat RS 250 verticale flowpacker, gespecialiseerd in het verpakken van je landbouwproducten op een veilige en hygiënische manier.

De apparatuur bevat bovendien een etikettenapplicator. Hoewel de bijbehorende etikettenprinter niet is getest, voegt deze potentiële functionaliteit toe. Andere componenten zijn een opvoerband vanaf de flowpacker, een vlakke transportband en een draaitafel, allemaal ontworpen om de efficiëntie en werkflow in jouw bedrijf te verbeteren.

Ondanks dat deze machine gebruikt is, verkeert deze nog in goede staat. Bedenk wel dat de prijs geen uitgebreide servicebeurt en schoonmaakbeurt bevat. Jouw nieuwe afweeglijn zal werkend worden gedemonteerd en direct vanuit de teler naar jou worden vervoerd.

De machine bevindt zich momenteel in Dreischor, Nederland en zal een volledige open transporttrailer nodig hebben voor transport. Door de omvang van het frame adviseren we voldoende ruimte vrij te maken voor installatie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via onze website of bel ons direct. Al 40 jaar zijn we bij Duijndam Machines toegewijd aan het bieden van betrouwbare machines aan professionals zoals jij. Laat ons je assisteren met transport en bij een soepele overgang naar deze nieuwe apparatuur.