• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Borst Mustang AVR110

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBorst
ModelMustang AVR110
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak jouw landbouwwerkzaamheden soepeler met deze betrouwbare Borst Mustang AVR110 palletwikkelaar. Dit efficiënte apparaat was oorspronkelijk ontworpen voor het wikkelen van pallets met krimp- of netfolie, maar is ook zeer geschikt voor andere doeleinden. Het heeft voor het laatst goed gewerkt met netfolie.

Wij bij Duijndam Machines hebben al 40 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsmachines voor land- en tuinbouw. Elk van onze machines wordt grondig gecontroleerd voor aflevering, zodat je er zeker van kan zijn dat je een bedrijfsklaar en duurzaam product krijgt. Als specialist in het veld weten we dat ondersteuning na verkoop net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom staat ons deskundig personeel te allen tijde klaar om je te assisteren.

Het kopen van de Borst Mustang AVR110 palletwikkelaar bij ons betekent ook een efficiënte transportoplossing. Ons team kan je assisteren met het vervoer van de machine, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Ontdek meer over deze machine en krijg een volledige offerte via onze website. Of bel ons voor een persoonlijke service. Bij Duijndam Machines hebben we een uitgebreid aanbod van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Bekijk ze allemaal op onze website. Wacht niet langer en verhoog de efficiëntie van je werkzaamheden met de Borst Mustang AVR110 palletwikkelaar.

Vergelijkbare machines