• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SCANIA G410 EURO 6 Trekker (BJ 2015) SCR only

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

2015

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSCANIA G410
ModelEURO 6 Trekker (BJ 2015) SCR Only
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige trekker die klaar is om direct aan het werk te gaan? We hebben hier een Scania G410 die aan die beschrijving voldoet.

Als enige eigenaar van deze machine zijn wij trots om je mee te delen dat het altijd dealer onderhouden is, en dat blijkt uit de staat waarin het zich bevindt. Gebouwd in 2015, heeft deze trekker 852292 kilometers gelopen. Het is een orginele Nederlandse Scania, dat een Euro 6 motor model heeft, uitgevoerd in een stijlvolle streamline met een ADR pakket.

Belangrijker nog, deze trekker is voorzien van een APK die geldig is tot 21 maart 2025 en een tachograaf tot januari 2025. De transmissie is automatisch en mag maximaal 50 ton vervoeren met een maximaal trekgewicht van 42303 kilogram.

De technische details zijn even indrukwekkend als zijn uiterlijk. Met een lengte van 5.96 meter en een breedte van 2.55 meter, heeft deze trekker een wielbasis van 3.7 meter. Het is uitgerust met 6-cilinder motor en een ABS, climate control, centrale vergrendeling met afstandsbediening, cruise control, luchtvering achteras en radio-cd.

Wat maakt de Scania G410 echt tot een uitblinker zijn de extra kenmerken zoals het aluminium brandstoftank, centrale smering, koelkast, lane assist, mistlampen, slaapcabine, standkachel, zonneklep en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Dit is niet alleen een trekker, dit is een efficiënt hulpmiddel bij uitstek geschikt voor serieuze ondernemingen. Bel ons gerust op 0652628231 voor meer informatie. Wees er snel bij en pak deze kans om deze uitstekende Scania G410 aan je vloot toe te voegen.

Let op: Van Dinther Trading richt zich op de zakelijke markt. Alle verkopen zijn dan ook tegen handelsprijzen in AS-IS conditie zonder enige vorm van garantie. Wij doen ons uiterste best u te voorzien van de juiste informatie van het object. Ondanks dat kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7597 kg

Vergelijkbare machines