• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Perruzo (by kubota) klepelmaaier Puma 1800

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

AgriMachinerie

Hoofdweg 70
9615 AD Kolham

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPeruzzo
ModelPuma 1800 spost
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Perruzo Puma 1800 klepelmaaier. Deze robuuste machine, speciaal gemaakt voor Kubota tractoren, levert professionele resultaten bij al je maaiopdrachten.

Met een indrukwekkende werkbreedte van 1,80 meter en een benodigd tractorvermogen van 40PK, is deze klepelmaaier in staat grote stukken grond snel en efficiënt te maaien. Het apparaat is uitgerust met 116 Y-klepels en heeft een driepuntaanspanning cat 1. Dit garandeert een stabiele, veilige bevestiging aan je tractor.

De Puma 1800 blinkt uit in flexibiliteit. Zo kan de maaier in verstek hydraulisch 25cm naar links en rechts bewegen, waardoor je ook lastige hoeken en randen gemakkelijk meepakt. De machine bevat een achterste wals en voorwielen voor een betere stabiliteit, wat zorgt voor een gelijkmatige en strakke maaibeurt.

Daarnaast komt deze klepelmaaier met een aftakas, waardoor de overdracht van het vermogen van de tractor naar de klepelmaaier soepeler verloopt. Hierdoor wordt niet alleen het maaien efficiënter, maar ook de levensduur van je machine verlengd.

Voor meer specificaties, foto's en ons complete aanbod van trekkers, maaiers en werktuigen, bezoek je www.agrimachinerie.nl. Heb je specifieke vragen, of wil je meer weten over deze klepelmaaier? Stuur ons een bericht, bel of app ons op 0653685630. We helpen je graag verder, ook in het weekend en 's avonds.

We staan open voor inruil, dus als je een oude of defecte machine hebt, neem dan ook gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht330 kg

Vergelijkbare machines